Wilt u zorg aanvragen? 020 - 2373200 a a a
Wij zoeken altijd vrienden!
Doneer nu Word nu vriend

Whatsappgroep

Doe mee en maak het verschil!

Wil je een steentje bijdragen aan onze gemeenschap? Meld je aan voor onze WhatsApp-groep en help mee waar je kunt!

Hoe kun je helpen?

Lunch of diner: Kom af en toe helpen bij het bereiden en serveren van maaltijden.

Activiteiten ondersteunen: Doe mee en ondersteun bij onze diverse activiteiten.

Gezelligheid: Maak een praatje en schenk koffie in voor onze bewoners.

We begrijpen dat technologie soms ingewikkeld kan lijken, maar maak je geen zorgen, we zijn hier om het eenvoudig uit te leggen. Een WhatsApp-community is een geweldige manier om in contact te blijven met andere vrijwilligers en altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws. Laten we stap voor stap uitleggen hoe het werkt.

Wat is een WhatsApp-community?

Een WhatsApp-community is een groep binnen de WhatsApp-app waarin meerdere mensen samenkomen om berichten uit te wisselen. Het is als een virtuele vergaderzaal waar je berichten kunt sturen en ontvangen van andere leden van de groep.

Hoe werkt een WhatsApp-community?

WhatsApp installeren: Allereerst heb je de WhatsApp-app nodig op je smartphone. Deze kun je downloaden vanuit de App Store (voor iPhone) of de Google Play Store (voor Android-telefoons).

Aanmelden bij de community: Je kunt je eenvoudig aanmelden voor onze WhatsApp-community door onderstaande QR-code te scannen met je smartphone. Dit brengt je direct naar de WhatsApp-groep waar je lid kunt worden.

Berichten lezen en sturen: Zodra je bent toegevoegd aan de community, ontvang je berichten van andere leden. Je kunt deze lezen door de WhatsApp-app te openen en naar de community te gaan. Om een bericht te sturen, typ je eenvoudig je bericht in het tekstvak onderaan het scherm en druk je op de verzendknop.

Deelname aan gesprekken: Je kunt deelnemen aan gesprekken door te reageren op berichten van anderen. Dit doe je door op het bericht te tikken waarop je wilt reageren en vervolgens je antwoord in te typen.

Telefoonnummer delen: Houd er rekening mee dat wanneer je lid wordt van een WhatsApp-community, je telefoonnummer zichtbaar is voor alle andere leden van de groep. Dit is hoe WhatsApp werkt en het helpt om rechtstreeks met elkaar te communiceren.

Notificaties beheren: Soms kan het aantal berichten overweldigend zijn. Je kunt de meldingen voor de community beheren door op de naam van de community te tikken en de meldingen uit te schakelen of aan te passen.

Veelgestelde vragen

1. Wat als ik per ongeluk een bericht verwijder?

Geen zorgen, als je per ongeluk een bericht verwijdert, kun je het niet herstellen, maar je kunt altijd vragen of iemand anders het bericht opnieuw kan sturen.

2. Kan ik de community verlaten als ik dat wil?
Ja, je kunt de community op elk moment verlaten. Ga naar de community-instellingen en kies voor ‘Groep verlaten’.

3. Is mijn telefoonnummer zichtbaar voor anderen?
Ja, je telefoonnummer is zichtbaar voor alle leden van de WhatsApp-community. Dit is hoe de app werkt en maakt communicatie tussen de leden mogelijk.

4. Hoe meld ik me aan met de QR-code?
Scan de onderstaande QR-code met je smartphone. Dit brengt je direct naar de WhatsApp-groep waar je lid kunt worden. (Zorg ervoor dat je WhatsApp al geïnstalleerd hebt op je telefoon.)

Scan de QR-code om mee te doen aan de Whatsappgroep.

Samen zijn we Brentano. Meld je vandaag nog aan en maak het verschil!